Főoldal Mi az Arts-Up?
Mi az Arts-up?

Függetlenség és átláthatóság

Az Arts-up nem anonim
Fel veheti velünk a kapcsolatot, fel teheti kérdéseit. Tőlünk személyes választ kap.

Az Arts-up tisztességes
Az Arts-up titkosan tartja adatait, nem adja el azokat sem marketing, sem egyéb célokra ahogy ez túl gyakran történik a látszólag ingyenes oldalakon. Nincs tovább adott E-mail cím, nincs agresszív reklámkampány, nincsenek megtévesztő ajánlatok!

Az Arts-up semleges
Az Arts-up-ot nem befolyásolja sem szervezet, sem szponzor, sem bármi más! A megjelent vélemények és tanácsok pártatlanok, azok célja csakis a művészek segítése.

Az Arts-up tiszteletben tartja szabadságát
Bármikor véget vethet tagságának; ehhez csak jeleznie kell felmondási szándékát a tagok rendelkezésére bocsájtott és jelszóval védett személyes felületen. A kilépést nem kell megindokolni, nincs feltételhez kötve, nem kell előre bejelenteni.

Az Arts-up nem tart igényt semmilyen közvetítői jutalékra
Amennyiben műalkotás eladására kerül sor az Arts--up hálózatának köszönhetően, az Arts-up nem tart igényt semmilyen közvetítői jutalékra.

Számos lehetőség tagjaink számára

A művészeket előtérbe helyezzük
Az Arts-up rendelkezésére bocsájt egy kizárólag Önnek szentelt oldalt. Ezen az oldalon mutathatja be önmagát és munkáit állandó jelleggel. Ez a személyre szabott eszköz lehetővé teszi hogy bemutatkozó munkáit és szövegeit bármikor módosítsa, cserélje, frissítse. Természetesen amennyiben segítségre van szüksége, fel veheti a kapcsolatot az Arts-up csapatával.

Részt vehet meghatározott témájú kiállításainkon
Az Arts-up rendszeresen rendez virtuális kiállításokat előre meghatározott témákkal, melyek minden tag számára nyitottak. Háromhavonta indítunk új kiállítást és minden alkalommal részt vehet (amennyiben munkái a témához illeszkednek). Ahogy személyes bemutatkozó oldalán, úgy itt is lehetősége van a kiállításra szánt alkotásainak feltöltésére.

Ingyenes hirdetési lehetőség
Az Arts-up nyilvános hirdetési lehetőséget biztosít minden tag számára; kiállítások, tanfolyamok, előadások, eladások, stb. Ahogy saját adatait, úgy hirdetéseit is a rendelkezésére bocsájtott személyes belépésű kezelő felületen keresztül töltheti fel és frissítheti.

Személyes tanácsadás
Tanácsra van szüksége? Felkeresték, ajánlatot tettek Önnek és tudni szeretné hogy átverés-e? Az Arts-up próbál válaszolni kérdéseire a többéves nemzetközi tapasztalat alapján.

Hatékonyság és fejlődés

Az Arts-up nemzetközi hálózatot épít ki; ennek köszönhetően meg nyílnak a határok a művészek előtt.

Hosszútávú gondolkodás és stratégia

Az Arts-up
elsődleges célja nem a műalkotások eladása.
Az Arts-up egy hatékony eszköze az önmegismertetésnek.
Az Arts-up kapcsolatokat hoz létre.

Az internet csak ritkán segíti közvetlenül egy műalkotás eladását. Egy műgyűjtő ritkán vásárolja meg ismeretlen művészek alkotásait az interneten. Az internet más okból kikerülhetetlen. Tetszik vagy nem tetszik, manapság a művészet egy piac, melyben jelen van a marketing. A művészethez persze tehetség kell, de ez már nem elég. A művésznek meg kel ismertetnie magát ahhoz hogy elismerjék és megvásárolják alkotásait.

Egy műalkotás csak akkor válhat ismerté ha sokan látják. Ezért lényeges műveit egy előkelő környezetben és elérhető helyen bemutatni egy nagy közönségnek.

Az alkotások bemutatásán túl, célunk a művészek megismertetése; a gyűjtők, érdeklődők és a művészek közti kapcsolat könnyítése.

Az interneten történő megjelenés tehát hasznos vagy akár nélkülözhetetlen, de ez csak része egy önmegismertető stratégiának: kiállítások, katalógusok, cikkek, stb.

Semmi esetre sem szabad hogy az internetes jelenlét egy passzív állapot legyen. Az oldalak és kiállítók látogatottsága nagyban múlik a művész által tett erőfeszítéseken annak érdekében hogy felhívja internetes jelenlétére a figyelmet. Az Arts-up negyedéves kiállításain egyes művészek több tízezres látogatottsággal dicsekedhetnek, míg mások csak pár ezerrel; ez nem véletlen. A tapasztalat azt mutatja, hogy tagjaink aktív jelenléte és szereplése, bemutatkozó anyagainak rendszeres frissítése konkrét kapcsolatokhoz vezet. Ez annak köszönhető, hogy rendszeresen felhívjuk virtuális kiállításukra és tevékenységükre a figyelmet.

Természetesen semmi sem pótolja az érdeklődő és a műalkotás közti közvetlen kapcsolatot. A cél hogy a művész komoly rendezvényeken vehessen részt, galériák és műgyűjtők felkarolják.

Finanszírozás és tagsági díjak

Az Arts-up elsődleges célja nem a profit; ugyanakkor nyilvánvaló hogy egy ilyen jellegű kezdeményezés akkor működik megfelelően, ha megtarthatja semlegességét és hitelességét azok előtt akik megbíznak benne.

Az Arts-up tagsági díjakból és partnerek támogatásából tartja fenn magát.

A tagsági díjak, bár csekélyek, elegendők a honlap fenntartására és tartalmak megválogatására, karbantartására. Elkerülhetők így az erőszakos reklámtevékenységek vagy a személyes adatokkal történő kereskedés, mely tevékenységek célja mindig a profitnövelés. A tagsági díjak ugyancsak lehetővé teszik egy jó teljesítményű, gyors és biztonságos szerver üzemeltetését mely az Arts-up oldalait működteti; valamint fedezik az oldalak karbantartási költségeit. Szintén ebből fedezzük a hasznos adatbázisok karbantartását, melyekkel próbáljuk felhívni tagjaink figyelmét a kiállítási lehetőségekre és a tisztességtelen / elkerülendő csapdákra.

 
Hirdetés
smArt web design
fbPixel