Főoldal Csatlakozzon hozzánk !
Csatlakozzon hozzánk!

Legyen Ön is az Arts-up hálózat tagja!

és:

  • Rendelkezésére bocsájtjuk MIRONDELLA virtuális galériánkat, melyben egy állandó bemutatkozó felületet kap.
  • Állandó jelleggel bemutathatja életrajzát, alkotásait egy névre szóló elérési útvonallal ellátott oldalon.
  • Bemutatkozó anyagát bármikor módosíthatja személyes kezelőfelületén keresztül, melyhez kizárólag Ön férhet hozzá.
  • Részt vehet háromhavonta megrendezett meghatározott témájú kiállításainkon
  • Közzé teheti, hirdetheti aktualitásait (kiállítások, megnyitók, kiadványok, stb.) bemutatkozó oldalán és az Arts-up nyilvános hirdetőfelületén egyszerre.
  • Élvezheti egy folyamatosan táguló nemzetközi művészeti hálózat, az Arts-up artnetwork előnyeit.

A tagsági havi díj bruttó 995Ft. A tagság 12 hónap időtartamra köthető, majd minden új naptári évben meghosszabbítható. A tagsági díj befizetése a regisztrációt követően kapott díjbekérő alapján fizetendő 8 napos határidőn belül. E szerény tagsági díj lehetővé teszi az Arts-up független működését és minőségének fenntartását, növelését. Amennyiben az Arts-up hálózatán keresztül létrejött kapcsolatok műalkotások eladásához vezetnek, az Arts-up semmilyen közvetítői járulékra nem tart igényt. A tagsági díj az egyetlen hozzájárulás melyet Ön fizet; nincsenek rejtett költségek, nincsenek további kötelezettségek. Egyetlen elvárás a bemutatkozó tagok aktív jelenléte, adataik rendszeres frissítése és munkáik minőségének fenntartása. A tagság bármikor és indoklás nélkül felmondható.
Az Arts-up éves tagság naptári évre értendő, vagyis január 01-től december 31-ig tart. Aki év közben kíván tagságra jelentkezni, az aktuális évnek csak a hátralévő időszakára fizet tagsági díjat de a következő naptári év december 31-ig. (Példa: 2014. júniusban jelentkező tag 6+12 hónapra kérhet tagságot, vagyis 2015. december 31-ig terjedő tagságra jelentkezhet.)

 

> FELIRATKOZÁS <


 
Hirdetés
smArt web design
fbPixel