Főoldal
Belépés
Elfelejtett jelszó
„A művészet mindig megtalálja útját”

Miért hozta létre virtuális kiállításait az Arts-up?

A kultúra, a művészet "luxus", "felesleges"? A mai kor bizonytalan választ ad e kérdésre.
Az Arts-up válasza azonban egyértelmű: A Művészet az Ember létezésének egyik alapfeltétele.
Mikor a világban még sok mindenre jut pénz, azt tapasztalhatjuk, hogy a művészetre egyre kevesebb.
Az Arts-up önmagában válasz e folyamatra.

Fontosnak tartjuk, hogy a művészet ne csak virtuális életet éljen! A galériákban, kiállítóhelyiségekben válik lehetővé az, hogy a műkedvelő személyesen találkozzon a vizuális művészettel és ami legalább olyan fontos, magával a Művésszel. Fontosnak tartjuk hogy a művészet a valóságos élet része maradjon!
Miközben minden Művész vágya hogy alkotásaihoz méltó helyszíneken mutathassa be művészetét, látható, hogy a Művész esélyeit befolyásoló tényezők számosak, különbözőek és messze nem egyetértés tárgyai. Az Arts-up egy párhuzamos lehetőséget nyújt a kortárs művészek számára.

Kezdetektől egyértelmű, hogy az Arts-up független. Ez megnyilvánul abban, hogy egy Művész esélyét sem befolyásolja az, hogy mi a szemlélete, hova tartozik; még pontosabban nem hovatartozás kérdése hogy kap-e megjelenési lehetőséget.


Az internet és virtualitás eszközeivel kívánjuk a lehető legélethűbben és a valóságtól nem elszakadva biztosítani Művészeinknek azt a megjelenés amely tovább viheti, ismertebbé teheti Őket.

Természetesen itt is mindenkinek meg kell tennie a lépéseket sikere érdekében. Mindenki jelenlétével, aktivitásával befolyásolhatja saját esélyeit. Az Arts-up ehhez előkelő környezetet kínál, különböző és folyamatosan bővülő megjelenési lehetőségeket, önismertető eszközöket, valamint egyre nagyobb hangsúlyt kíván helyezni a nemzetközi törekvésekre mert mint jól tudjuk, az Arts-up nem kizárólag Magyarországon működik, hanem Franciaországban és idővel egyre több országban. A magyar kortárs Művészeknek tehát külföldi közönség előtt is szeretne az Arts-up lehetőségeket biztosítani a közeljövőben!

Az Arts-up egy hatékony és költséghatékony megoldás, melynek köszönhetően a Művészek két kiállítás között is előtérben maradhatnak és akár műveik eladásához vezető kapcsolatokra tehetnek szert.

 
Tagjaink hirdetései
Hirdetés
smArt web design
fbPixel